Žnk Viktorija
Žnk Viktorija
AKTUALNO!!!!
 • Treninzi od 04.studenog do 10.studeni: UTORAK I ČETVRTAK U DVORANI V I J U Š ujutro u 09:00 i posliijepodne u 16:00 h.
ZANIMLJIVOSTI
 • FORA S TRENINGA
  Ponekad, na kraju treninga trener kaže : ajmo cure 40 sekundi . To znači da u četrdeset sekundi trebamo pokupiti sve stvari . Prilikom objašnjavanja jedne vježbe trener kaže, ajde Majo pokušaj odraditi to(zamišljenu vjezbu) u DESET sekundi ...Jedna igračica imenom I.... a koja je sjedila na ušima odjedanput iz čista mira počne vrištati AJMO CURE AJMO KUPITE STVARI I POČNE TRKOM KUPITI STVARI .Svi su je u čudu gledali i nakon par sekundi se počeli smijati da do kraja treninga više nije bilo smisla bilo što raditi. :))))))
ZADNJI TRENING ODRADILE:
SPORT
Nema zapisa.
Blog
četvrtak, listopad 31, 2013
U nedjelju je zadnja utakmica ove polusezone za kategoriju kadetkinje. Utakmica se igra u Brodskom Varošu s početkom u 11:00 sati , a skup za istu će biti u 10:00 sati. Ovom utakmicom završit će se jedna solidna takmičarska polusezona gdje smo  glavni zadatak i ostvarili a to je stabilizacija kluba u svim segmentima , što smo nadam se i uspjeli. 
Krećemo u nove projekte , a već slijedeći tjedan nas očekuje slikanje za kalendar i druženje.  
Kandidatkinje za ovu utakmicu biti će objavljene sutra-petak.  

viktorija-sb @ 17:12 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 21, 2013
U nedjelju ,27.10.2013, po prvi puta ove sezone ići ćemo AUTOBUSOM na gostovanje , a zanimljiva je činjenica da ćemo ići zajedno seniorke i kadetkinje.
Seniorke će biti gošće ŽNK Ivankova, dok će kadetkinje odigrati prvenstveno kolo kod naših prijatelja ŽNK Borac iz Retkovaca
Polazak je za SVE igračice ispred LIDL-a u nedjelju u 11:00 sati  (biti točni) , a ovim putem pozivamo sve igračice koje su registrirane da ponesu opremu jer ćemo sastave objaviti neposredno pred utakmicu. 
Ujedno ćemo ovo gostovanje iskoristiti za isprobavanje veličina trenirki jer ćemo pokušati uskoro obući sve djevojke u novu sportsku opremu s ciljem da svi budemo jednoobrazno obučeni a ujedno je to i prilika da se družimo, zabavimo i malo bolje upoznamo. 
Evo i spiska svih igračica (seniorke i juniorke) koje su raspoložive te ih pozivamo na ovo zanimljivo gostovanje. Ukoliko smo nekoga zaboravili, molimo ispriku jer su SVE igračice pozvane da dođu
igrati,a neke i navijati za svoj klub. 
 SPISAK:
ZEČEVIĆ, MILJKOVIĆ, MARTINOVIĆ A., JURIĆ , DAMJANOVIĆ, MIROSAVLJEVIĆ, STIPANČEVIĆ, MATANOVIĆ, KULUNDŽIĆ, ARBANAS, RAVNJAK, ZELENKO,KURKUTOVIĆ, PEMPER, ŠUNIĆ , MATIJEVIĆ , ADAMOVIĆ N., ADAMOVIĆ D., DODIKOVIĆ, VUČINIĆ, ČUBIĆ, LOVRIĆ, MURATOVIĆ,PAVKOVIĆ I., LOZANČIĆ, LULIĆ, VOLF, JOSIPOVIĆ, PAVKOVIĆ V. , MARTINOVIĆ K. , BULJEVIĆ, SAMARDŽIJA, ROMIĆ, VONIĆ, JOZIĆ, ANTUNOVIĆ, POLJAKOVIĆ, ĆORLUKA, BAŠIĆ, PRELOŽNIK, MEDIĆ, OREŠKOVIĆ, BIRTIĆ, MAŠIĆ , MILARDOVIĆ, ŠPIONJAK, LOVRIĆ, ĐOGAŠ, BRKIĆ, MAJSTORIĆ, BIKČEVIĆ, ROSANDIĆ, MATIĆ, GARIĆ.
Kao što vidite preko pedeset igračica od kojih su većina igrale barem jednu utakmicu što je zaista zanimljiv podatak te još jednom napominjem da su sve igračice pozvane-na spisku i one eventualno izostavljene, s tim da naravno neće moći sve igrati ,ali siguran sam da će im biti zanimljvo na ovom događaju. 
NAPOMENA i ZAMOLBA: Molim svaku igračicu da ponese 10(deset ) kuna zbog sudjelovanja u realizaciji ovog projekta jer ćete dobiti sendviče i sokove nakon utakmice.  
                                                                              za ŽNK Viktorija- trener Darko Štefanović 

viktorija-sb @ 22:17 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, listopad 17, 2013
U subotu kadetkinje putuju u Osijek gdje ćemo pokušati nastaviti sve bolje nastupe protiv istoimene ekipe . Podsjećam da smo nakon 9:1 poraza u gostima,  kod kuće smo u vrlo neizvjesnoj utakmici u zadnjim minutama poraženi s 1:3 te sam potpuno uvjeren da ekipi iz Osijeka sigurno nije svejedno tko im dolazi u goste. 
Kandidatkinje za utakmicu su :
JURIĆ , MATANOVIĆ, ARBANAS, ADAMOVIĆ, MILJKOVIĆ, BULJEVIĆ , JOZIĆ, BIRTIĆ, VONIĆ,  MIROSAVLJEVIĆ, ŠUNJIĆ , ZELENKO, VUČINIĆ, PAVKOVIĆ, ROMIĆ, SAMARDŽIJA, LULIĆ, JOSIPOVIĆ, MARTINOVIĆ.  
Polazak i skup je u 08:30 sati ispred Lidla , a cure iz Nove Gradiške će obavijestiti trener Ciprić Danijel. 
SENIORKE su nakon što su trebale igrati s Čađavicom(odustale od natjecanja) ovo kolo redovno SLOBODNE. 
Izvještaj trenera: ŽNK Osijek-ŽNK Viktorija 2:0 (0:0)
Mogu samo reći svaka čast cure. Utakmicu smo započeli u nešto promijenjenom sustavu igre (1-4-1-3-2) što se pokazalo kao pun pogodak jer smo od prve minute bili izuzetno opasni po gol protivnika. Početni sastav (Miljković-Lulić,Samardžija,Buljević,Josipović-Birtić,Mirosavljević-Romić-Jozić, Jurić-Vučinić) nažalost promijenjen odmah u desetoj minuti kada je naša Ivana Birtić u jednom čvrstom duelu nažalost nastradala ,a posljedica je langeta na nozi i mirovanje od vjerovatno mjesec dana. Unatoč tom vrlo nezgodnom događaju cure su pokazale da znaju ,mogu i što je najbolje hoće igrati kvalitetan nogomet i prava je šteta što nismo postigli pogodak jer vjerujem da bi protivnice izgubile utakmicu . Moramo priznati da su domaće igračice imale također svoje prilike ,ali je naša vratarka odigrala možda ponajbolju partiju te je u nekoliko navrata zaista odlično reagirala. Prvi pogodak domaće su postigle devet minuta prije kraja utakmice,a  nakon pogreške suca ,ali nije bilo namjere što je nazalost rezultiralo još jednim pogotkom te smo kući krenuli uzdignute glave, s jednom langetom ali i s osjećajem da smo bili jako blizu osvajanju bodova. 
 


viktorija-sb @ 20:06 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, listopad 11, 2013
U PONEDJELJAK ĆEMO ODIGRATI PRIJATELJSKU UTAKMICU S DEČKIMA IZ PODVINJA U NOĆNOM TERMINU POD REFLEKTORIMA . U OVOJ UTAKMICI NASTUPIT ĆE NAŠE MLAĐE KADETKINJE , POSEBICE ONE KOJE SU MANJE IGRALE DO SADA. SPISAK IGRAČICA ĆEMO OBJAVITI NAKNADNO. 

viktorija-sb @ 00:04 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, listopad 10, 2013
Skup za cure iz N.Gradiške je u 09:00 ispred šumarije , a za cure koje kreću iz Sl.Broda je u 09:30 ispred LIDLA. Utakmica započinje u 12:00 sati. 
Spisak igračica :LULIĆ, JOSIPOVIĆ, VONIĆ, ROMIĆ, SAMARDŽIJA, MARTINOVIĆ, MIROSAVLJEVIĆ, BULJEVIĆ, MILJKOVIĆ, JOZIĆ, BIRTIĆ, JURIĆ, ADAMOVIĆ, ARBANAS , MATANOVIĆ, ZELENKO, PAVKOVIĆ. 
Ukoliko netko otkaže pozvat ćemo naknadno druge cure.

 

viktorija-sb @ 23:56 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, listopad 6, 2013
Naša prva kup utakmica za seniorke..Započinje u 14:00 sati u Ivankovu. 
 Skup za Brođanke ispred Lidla u 11:00 sati, a za cure iz N.Gradiške ispred šumarije u 10:45 sati. 
Kandidatkinje za ovu utakmcu su :
Muratović, Kulundžić, Romić, Martinović, Volf, Vonić, Samardžija, Pavković, Poljaković, Miljković, Medić , Matanović, Lozančić, Damjanović, Birtić, Jozić, Buljević.
Treneri Štefanović, Ciprić.

 

viktorija-sb @ 16:35 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, rujan 30, 2013
Utakmica se igra u subotu s početkom u 12:00 sati . Skup je u 10:45 sati na igralištu NK Graničar Brodski Varoš . Kandidatkinje za ovu utakmicu su: 
ARBANAS,ADAMOVIĆ N.,MIROSAVLJEVIĆ,OREŠKOVIĆ,VUČINIĆ, MATANOVIĆ, MILJKOVIĆ, JURIĆ, BIRTIĆ , ŠUNIĆ , JOSIPOVIĆ, LULIĆ, SAMARDŽIJA, ANTUNOVIĆ, ĆORLUKA, BARBARA, GARIĆ, ŠPIONJAK, ROSANDIĆ .
Molim biti točne u dolasku .
OSVRT TRENERA:
ŽNK Viktorija-ŽNK Borac 4-1 (2-1) 
Utakmica odlična za gledatelje,vrlo zanimljiva i uzbudljiva. Zaigrali smo u pomlađenom sustavu sa samo tri igračice izlaznog godišta što je vrlo dobra stvar za naš klub jer smo pokazali da za Žnk Viktoriju ne treba brinuti za budućnost. Mlađe cure imaju talent,ali naravno nemaju dovoljno iskustva ,ali unatoč tome su dale sve od sebe i na kraju pogotcima Lare Josipović (2) , Elene Mirosavljević i Marije Vučinić postigle vrijednu pobjedu. Dobili smo pohvale od gostujućeg trenera da smo izuzetno fer i korektno igrali te da je vidio da smo igrali s mlađom ekipom te da je to jako pohvalno jer smo ih tamo porazili vrlo visokim rezultatom. Ipak treba napomenuti da mlađe cure moraju još puno trenirati i raditi da bi postigle određen nivo u svim segmentima što će se zasigurno i ostvariti ukoliko se nastavi raditi kao i do sada, a naravno i bolje. 


viktorija-sb @ 21:26 |Komentiraj | Komentari: 0
Nova domaća utakmica igra se u nedjelju s početkom u 12:00 sati. Skup svih igračica biti će u 10:45 sati na igralištu NK Graničara iz Brodskog Varoša . 
Spisak igračica za ovu utakmicu su :ZEČEVIĆ,KULUNDŽIĆ, STIPANČEVIĆ, PEMPER, MATIJEVIĆ, ČUBIĆ, PAVKOVIĆ, BULJEVIĆ, ROMIĆ, MURATOVIĆ, JOZIĆ, MILJKOVIĆ, RAVNJAK, DAMJANOVIĆ, SAMARDŽIJA, WOLF, BIRTIĆ , MARTINOVIĆ . 
Molimo vas da budete točne u dolasku .
OSVRT TRENERA: ŽNK VIKTORIJA-ŽNK BEKETINCI 4-1 (2-1)
Čestitke od srca na ovoj zaista vrijednoj pobjedi jer je gostujuća ekipa došla kao prvoplasirana ekipa ove lige. Precrtan rezultat oba poluvremena kao i kadetkinje govori da nikako nije bilo lako igrati jer smo igrali pod određenim imperativom pobjede. Pogotke za našu ekipu postigle su Matijević (2) , Čubić (1) i Buljević (1) -iz ispravnog dosuđenog jedanesterca. Mislim da smo uspjeli ući u utakmicu ozbiljno i unatoč povremenim pogreškama ipak smo bili opasnija ekipa. Najveću prijetnju stvarala nam je veoma brza igračica s brojem 9 , ali smo nakon trećeg pogotka ipak uspjeli umiriti igru protivnika koji su se nakon toga predali te smo postigli završni pogodak iz jedanaesterca. Mislim da smo odličan potez napravili odmaranjem nekih igračica iz kadetkinja na utakmici u subotu jer ne bi imali toliko potrebnu svježinu u igri. Pohvala svim curama i u subotu i danas u nedjelju ,ne samo na izborenim pobjedama već na jednom dobrom i lijepom pristupu i ponašanju prema igri, klubu a i trenerima . Nadam se da ćemo svakim danom napredovati i raditi još više te uskoro postati klub  o kojem se priča kroz prizmu reda i rada, a shodno tome i rezultata. 
 


viktorija-sb @ 21:17 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, rujan 27, 2013
U nedjelju gostujemo kod ekipe iz Ladimirevaca.
Skup će biti ispred LIDLA u 09:00 sati.
Svakako će biti zanimljiva utakmica jer zasigurno idemo osjetno pojačani s novim-starim imenima u ŽNK Viktorija. Po prvi puta u ovom prvenstvu nastupaju Matijević , Pemper , Kujundžić a vraća se  iz reprezentacije Miljković,  a uz njih za ovu utakmicu kandidiraju : Stipančević , Romić , Muratović , Samardžija , Wolf , Zečević , Ravnjak, Čubić , Buljević , Jozić , Birtić. Naknadno ćemo pozvati još jednu igračicu . 
U svakom slučaju , također se očekuje vrlo zanimljiva utakmica jer smo napokon uspjeli zbiti redove te idemo pokušati sve napraviti da osvojimo prva tri gostujuća boda.
ŽNK Slavonka-ŽNK Viktorija 3-2
komentar trenera:U jednoj vrlo uzbudljivoj utakmici nismo uspjeli ostvariti planirane bodove iako smo imali dobru igru koja je rezultirala našim vodstvom . Uzroke poraza možemo tražiti na više strana ali prije svega treba biti realan i reći da je u ovoj utakmici presudila bolja fizička sprema domaćih igračica , dok smo mi na trenutke djelovali vrlo opasno, međutim za nešto više potrebne su nam bile danas odmornije ,spremnije i svježije igračice. Kako god, smatram da je i kod seniorki razvidan napredak ,posebno dolaskom tj.povratkom nekih novih-starih igračica te da ćemo biti sve bolji i bolji ,naravno ukoliko nastavimo trenirati i raditi. Mislim da smo na dobrom putu da vrlo brzo dođemo u situaciju kada će većina igračica  dolaziti na treninge što bi bio ogroman pomak u odnosu na neka druga vremena. Pohvala svim igračicama na vrlo korektnom ponašanju na treninzima i utakmicama ( naravno događaju se i iznimke) , a vjerujem da će talent i rad donijeti i dobar rezultat.
Također , molim sve cure koje imaju bilo kakva pitanja ili nedoumice neka se slobodno obrate meni ili ljudima iz kluba jer smo vrlo otvoreni za iskren razgovor na prikladnom mjestu i u prikladno vrijeme. 
Sportski pozdrav! 


viktorija-sb @ 01:00 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, rujan 26, 2013
U subotu , s početkom u 13:00 sati igra se prvenstvena utakmica na domaćem terenu protiv ekipe iz Osijeka. SKUP je u 11:45 sati na igralištu u Brodskom Varošu.
Za ovu utakmicu kandidiraju slijedeće igračice: 
Samardžija , Romić , Vonić , Lulić , Josipović , Pavković , Birtić , Miljković , Buljević , Jozić , Vučinić , Adamović , Šunić , Orešković , Špionjak , Matanović , Arbanas , Mirosavljević , Jurić , Antunović.
Svakako nas očekuje vrlo zanimljiva utakmica gdje ćemo zasigurno pokazati da je prva utakmica kod njih bila slučajnost te ćemo puno spremniji dočekati ovu utakmicu u svakom pogledu.
ŽNK VIKTORIJA-ŽNK OSIJEK (kadetkinje) 1-3 

komentar trenera: Zbog utjecaja rezultata prve utakmice u Osijeku koju smo izgubili 9-1 cure su u utakmicu ušle jako nesigurno te smo tek nakon petnaestak minuta uspjeli ostvariti prevagu u posjedu lopte što je rezultiralo jako dobrim prilikama za gol dok su favorizirane gošće iz Osijeka nama prijetile isključivo dalekometnim udarcima jer im jednostavno nismo dopustili prići golu . Nazalost dvije nesmotrenosti naših igračica dopustile su gošćama nezasluženo vodstvo od 0-2 .Veseli činjenica da smo i nakon toga igrali nogomet te smo iz potpuno zasluženog jedanaesterca postigli pogodak za 1-2 i tako otišli na poluvrijeme. Nazalost ,na poluvremenu smo nepotrebno ostali bez vratarke te je na gol stala Pavković Ivana koja je odlično branila ali nismo imali više snage nego primiti još jedan pogodak . Realan rezultat je ipak nerješeno, ali nije uvijek sve realno . Kako god, veseli napredak u odnosu na prvu utakmicu i poručujem svim curama da se samo radom i poštenim i fair play odnosom može postizati i bolji rezultati što srećom sve više cura i shvaća. 


viktorija-sb @ 23:50 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, rujan 21, 2013
Skup za ovu utakmicu je nedjelju u 10:30 minuta. Molim biti točne. 
Kandidatkinje za ovu utakmicu su :  Vonić,Pavković,Matanović,Birtić,Buljević ,Jozić,Romić, Muratović ,Wolf, Čubić, Ravnjak, Damjanović, Zečević , Medić, Stipančević, Lozančić,Preložnik , Pemper. 
Trener Štefanović Darko.  

viktorija-sb @ 15:58 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, rujan 19, 2013
Skup za ovu utakmicu je u subotu ,21.rujna 2013 u 11:00 sati u Brodskom Varošu. Kandidatkinje za sastav su slijedeće: 
ĆORLUKA,VONIĆ,BIRTIĆ,MATANOVIĆ,ROMIĆ,JOZIĆ A.,BULJEVIĆ,JURIĆ,ŠPIONJAK,ADAMOVIĆ N.,ANTUNOVIĆ, MIROSAVLJEVIĆ, ARBANAS, JOSIPOVIĆ, VUČINIĆ, OREŠKOVIĆ,  ŠUNIĆ . Pričuvne igračice u slučaju otkazivanja su : Garić,Rosandić,Barbara.

viktorija-sb @ 23:06 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, rujan 11, 2013
Drugo prvenstveno kolo u kategoriji kadetkinja donosi nam gostovanje u Retkovcima u subotu , 14.rujna 2013 . Krenut ćemo ispred Lidla u Sl.Brodu u 08:30 minuta s našim vozačem Miroslavom.Usoro ćemo objaviti spisak cura koje kandidiraju za ovu utakmicu.  Još jednom pozivam sve cure da se naviknu na redovito treniranje jer je bez rada jako teško baviti se sportom. Pohvala svim curama na prihvaćanju novih i strožih pravila ponašanja. 
IZVJEŠTAJ S UTAKMICE:
Žnk Borac Retkovci-ŽNK Viktorija 0:9(0:5)
Ekipa Viktorije nastupila je u sustavu 1-4-2-3-1 ,a u  slijedećem sastavu:Trener: Ciprić Danijel, pomoći trener: Štefanović Darko, VRATAR: Marijana Miljković , OBRANA:Ivana Birtić,Ivana Buljević (kapetan), Nikolina Orešković, Marija Vučinić,VEZNI RED:Matija Šunić,Nikolina Romić,Antonija Lulić,Anamarija Jozić,Kristina Martinović,NAPAD: Elena Mirosavljević.Još su igrale: Gabrijela Arbanas,Barbara Hiller,Viktorija Ćorluka,Matea Antunović,Katarina Matanović,Nensi Adamović,Maja Jurić. 
Pogotke za Viktoriju postigli:Nikolina Romić(3), Matija Šunić(1),Ivana Buljević(1),Antonija Lulić(1),Anamarija Jozić (1), Elena Mirosavljević(1), Maja Jurić(1).
U startu utakmice smo pokazali tko će biti gazda na terenu. Ozbiljno , rastrčano i s puno mašte ušli smo u utakmicu te smo rezultatsku neizvjesnost riješili već u početku utakmice. Domaćini izuzetno korektni s poštenim suđenjem ipak su nam stvorili nekoliko prilika ,ali nisu ih uspjeli realizirati. Veseli podatak da smo i danas imali u ekipi nekoliko debitantica koje su pokazale da su zaslužile poziv u ŽNK Viktoriju.
Ovaj tjedan je protekao u odličnom radu i velikom odazivu na treninge te i ovom prilikom pozivam sve cure koje slabije dolaze a misle da će igrati da polako dolazi vrijeme kada ćemo moći igrati isključivo s curama koje treniraju.
U slijedećem kolu kadetkinje u subotu u Brodskom Varošu dočekuju ekipu ŽNK Slavonka iz Ladimirevaca, dok seniorke dočekuju ekipu ŽNK Ivankovo . 
            Izvještaj sastavio: Darko Š.
 


viktorija-sb @ 03:16 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, rujan 6, 2013
Utakmica prvog prvenstvenog kola za seniorke II HŽNL igra se u nedjelju -gostujemo kod ekipe iz Čađavice. Za ovu utakmicu kandidiraju slijedeće igračice
Pavković Ivana,Miljković Marijana, Matanović Katarina, Buljević Ivana, Jozić Anamarija, Samardžija Josipa, Romić Nikolina, Dodiković Dora, Muratović Valentina, Wolf Sanja, Čubić Ivana, Ravnjak Ana, Damjanović Anita, Janković Dragana, Zečević Nikolina, Stipančević Maja, Medić Marinela.  
 Skup za igračice iz Sl.Broda je ispred LIDLA u nedjelju ,8.rujna u 07:30 sati. 
Skup za igračice iz N.Gradiške je naravno u nedjelju ispred Šumarije , u  7:30 sati.
 Smatram da svaka igračica treba imati na umu da za kvalitetnu izvedbu je potreban trening stoga pozivam sve igračice koje do sada nisu trenirale da se što prije odazovu treninzima jer polako dolazi vrijeme kada će mogućnost igranja biti privilegija samo za one koje su odgovorne prema treninzima i radu. 

 članak sastavio :Štefanović Darko. 

KOMENTAR NA UTAKMICU: ŽNK Čađavica-ŽNK Viktorija 4:2 (2:0) Prvo gostovanje u ovoj sezoni donijelo nam je dobru igru i loš rezultat. Svi naši napori održavanja posjeda lopte u našu korist, prodori po bokovima, driblinzi i borbenost padali su u vodu kada bi domaća ekipa dobila loptu i što prije je uputila prema najboljoj igračici utakmice Andrijani Šarabok koja je jednostavno bila nepremostiva prepreka u brzini,driblinzima i lakoći postizanja pogodaka . Osvjetlali smo obraz jer smo pokušavali igrati cijelu utakmicu pa smo se skoro vratili u igru s postignuta dva pogotka .Imali smo još izglednih prilika te smo , uz jedan nepravedno poništen pogodak od strane lošeg suca ,zaista bili minimalno ravnopravan suparnik domaćoj ekipi. Raduje i činjenica da smo rezultatski napredak učinili nakon ulaska igračica iz pričuve čime su one pokazale da su ozbiljne u nakani da zauzmu mjesto u početnoj postavi.
U Čađavici nastupili smo u slijedećem sastavu: 
VRATAR: Marijana Miljković, OBRANA: Maja Stipančević,Sanja Wolf,Josipa Samardžija, Ivana Čubić, VEZNI RED: Valentina Muratović,Ivana Buljević,Anamarija Jozić,Nikolina Romić,Veronika Pavković, NAPAD: Anna Ravnjak. U igru su ulazile : Nikolina Poljaković,Anita Damjanović,Katarina Matanović,Marinela Medić.  
sastavio : Darko Štefanović.  


viktorija-sb @ 23:42 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, rujan 4, 2013
Za utakmicu u Osijeku ,koja se igra u subotu 07.rujna -početak u 11:00 sati na igralištu Mačkamama kandidiraju slijedeće igračice: 
Vučinić Marija, Adamović Nensi, Martinović  Kristina, Vinkešević Katarina, Kurkutović Karla, Lulić Antonija, Pavković Ivana, Gecić Ariana, Šunić Matija, Orešković Nikolina, Arbanas Gabrijela, Mirosavljević Elena, Miljković Marijana, Buljević Ivana, Jozić Anamarija, Samardžija Josipa , Romić Nikolina, Josipović Lara.
Igračice u pričuvi(  Špionjak Valentina, Matanović Katarina, Birtić Ivana) -to su igračice koje ću pozvati i koje će ići s nama ukoliko netko otkaže put. 
D E T A LJ I : Igračice iz Nove Gradiške i okolice krenut će ispred Šumarije u Novoj Gradiški oko 08:00 sati (točan termin odredit će trener Ciprić Danijel ) te će ići preko Požege gdje će pokupiti jednu igračicu .
-Igračice iz Sl.Broda i okolice imat će skup ispred Općine Bukovlje u Bukovlju u 08:15 sati odakle će krenuti automobilima za Osijek. Molim da dođete u točno zakazano vrijeme bez iznimke. 
Ukoliko netko od roditelja ima želju voziti neka se javi treneru Štefanović Darku. Troškovi puta će biti plaćeni . 
-Molim sve igračice koje su u mogućnosti da dodju na trening u petak . 
Za kraj želim reći da su igračice u pričuvi također jako dobre i vrijedne igračice, a isto tako i one koje nisu na spisku,pogotovo one najmanje . Svakoj od njih obećajem da će uz rad i trud se naigrati nogometa u ŽNK Viktoriji , a zasigurno će već u slijedećoj utakmici neke od njih već biti možda čak i u prvom sastavu.
                                                         
                                                                                                                  sastavio : DARKO ŠTEFANOVIĆ 

KADETKINJE : ŽNK OSIJEK-ŽNK VIKTORIJA 9:1 (3:0)
Rezultat govori o velikoj premoći domaće ekipe što se nipošto nije moglo zaključiti do konca prvog poluvremena. Dapače ,odigrali smo vrlo dobro poluvrijeme i stvorili dosta opasnih situacija. Nazalost nakon jedne naše odlične prigode ,domaćini su krenuli u kontranapad i nakon naše greške postigli vodeći pogodak. Već se tada počela nazirati jedna karakteristika koja nije dobra, a to je pad morala nakon primljenog pogotka što zasigurno moramo u budućnosti ispraviti. Domaćin je nakon drugog gola jednostavno s lakoćom dolazio u prigode te je iskoristio većinu svojih prigoda te nas dosta teško porazio. 
Maleno opravdanje za ovaj poraz leži u činjenici da je od šesnaest igračica čak šest njih po prvi puta nastupalo u službenoj utakmici te smatram da uz bolji pristup i nastavak rada možemo očekivati napredak u igri. Pohvala za ponašanje prije ,poslije i nakon utakmice.
sastavio :Darko Štefanović .  


viktorija-sb @ 22:59 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, rujan 2, 2013
Poštovane Viktorijanke , simpatizeri i članovi ŽNK Viktorije!
Ovaj vikend započinje prvenstvo u seniorskoj i kadetskoj ligi . ŽNK Viktorija natječe se u konkurenciji seniorki(trener Darko Štefanović i Ciprić Danijel)  u II ženskoj nogometnoj ligi skupina istok u kojoj su slijedeći klubovi : ŽNK Slavonka (Ladimirevci) , ŽNK Beketinci(Osijek), ŽNK Čađavica(Čađavica), ŽNK Ivankovo(Ivankovo) i naravno ŽNK Viktorija (Sl.Brod) .
Ekipa kadetkinja(treneri Ciprić Danijel i Darko Štefanović) natječe se se u ligi mladeži -skupina Istok u kojoj su slijedeće ekipe: ŽNK Osijek (Osijek), ŽNK Slavonka ( Ladimirevci) , ŽNK Borac (Retkovci) i naravno ŽNK Viktorija (Sl.Brod). 
U prvom kolu , u subotu 07.rujna kadetkinje idu na gostovanje kod ŽNK Osijek , utakmica započinje u 11:00 sati na igralištu Mačkamama dok seniorke u prvom kolu gostuju kod ekipe iz Čađavice , a utakmica započinje u nedjelju ,08.rujna s početkom u 11:00 sati. 
Što se tiče stanja u ekipi ,relativno sam kasno došao pa nisu sve stvari onakve kakve će biti kada se ustroji redovit rad ,ali smatram da svakim danom je sve bolje. U budučnosti ćemo svaki tjedan prije utakmice napraviti spisak 16-18 igračica koje konkuriraju za sastav uz još dodatne 4-6 pričuva koje će uskočiti u sastav ako neka od igračica odustane od nastupa . Tako ćemo napraviti i ovaj tjedan kada uskoro možete očekivati spisak . Sve one koje nisu na spisku ,vrlo brzo će također imati priliku igrati , osim onih najmanjih koje će se morati strpiti jer njihovo vrijeme tek dolazi. Pokušat ću se truditi nagraditi redovito treniranje ,nauštrb kvalitete i netreniranja, koliko god sam to u mogućnosti. 
Zahvaljujem se svim članicama i ostalim na podršci do sada te vas molim da budete strpljivi jer ćemo uskoro započeti s pozivanjem djevojčica i cura iz osnovnih i srednjih škola i smatram da ćemo uskoro imati puno više djevojaka na treningu. Do tada ćemo biti strpljivi i ići korak po korak naprijed.
članak sastavio : Darko Štefanović.  

viktorija-sb @ 23:10 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, rujan 1, 2013
U subotu smo odradili skup svih igračica odnosno jednu trening utakmicu između sebe. Skupu je prisustvovalo 28 igračica(spisak je u postu zadnji trening odradile ) što je vrlo pohvalno , a zanimljiva je stvar da je tu oko desetak cura koje su se tek počele zanimati za nogomet. 
Osnovni zaključak je taj da ,kao i u muškom nogometu, na ovom području postoji veliki talent i samo treba raditi i biti strpljiv te će rezultat zasigurno doći. 
Zahvaljujem se svim curama na korektnom ponašanju te vas molim da što prije prihvatite moja pravila ponašanja i kodeks ponašanja i onda ćemo ići strelovitom brzinom naprijed. 
Očekujemo još neke igračice da nam se priključe i mislim da smo na dobrom putu da Viktorija postane klub prepoznatljiv po radu ,redu i disciplini i nadasve odličnoj nogometnoj izvedbi. 
Obavijest za treninge je postavljen na fejsu i ovdje . 
članak sastavio : Darko Štefanović 

viktorija-sb @ 10:41 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, kolovoz 26, 2013
Pozdrav! 
U subotu (31.kolovoza) -skup u 16:30 sati na igralištu u Brodskom Varošu održat ćemo trening-utakmicu na kojoj ćemo po prvi puta okupiti sve raspoložive snage ŽNK Viktorija-seniorke i kadetkinje. I ovim putem pozivam sve bivše ,sadašnje a i potencijalne nove članice da se priključe treninzima jer smo započeli s radom tri puta tjedno na igralištu NK Graničar iz Brodskog Varoša.  
Predviđeno je odigravanje utakmice u kategoriji kadetkinje i kategoriji seniorke  te ćemo tada vidjeti na koga možemo računati. Sve cure koje se ne mogu odazvati neka se jave i opravdaju izostanak s ovog važnog skupa  jer se prvenstvo bliži početku. 
Očekujemo djevojke iz cijele županije- novogradiško područje, slavonsko brodsko područje i istočni dio županije( Vrpolje, Sl.Šamac) .

Sportski pozdrav  ,trener Darko Štefanović , kontakt : 095 85 86 522, 091 45 39 540.

viktorija-sb @ 10:53 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
subota, kolovoz 24, 2013
Za članice ŽNK Viktorija:

Evo moga prvog obraćanja putem ovog bloga. Pozdravljam sve cure koje su započele trenirati pod novim stručnim vodstvom u Sl.Brodu na igralištu u B.Varošu (NK Graničar), a isto tako i sve cure koje treniraju kod trenera Ciprić Danijela u N.Gradiški i okolici. 
Do sada smo odradili tri treninga a na treninzima u B.Varošu su se pojavile slijedeće :
Gabrijela Arbanas,Dora Adamović,Nensi Adamović,Ivana Buljević,Anamarija Jozić , Izabela Jozić, Marinela Medić,Elena Mirosavljević,Nikolina Šimunović,Nikolina Orešković,Marija Vučinić,Katarina Matanović,Garić Diana....dakle trinaest cura s čime sam zadovoljan, ali očekujemo dolazak novih i starih polaznica jer će se igranje u NK  Viktorija od sada temeljiti isključivo na radu. 
Uskoro će se objaviti raspored prvenstva koji će uslijediti uskoro ,a takmičit ćemo se u seniorskoj i kadetskoj konkurenciji.
RASPORED TRENINGA ZA SLIJEDEĆI TJEDAN(od 26-31.kolovoza) je slijedeći  :
UTORAK ,ČETVRTAK I PETAK U 16:30 SATI , S TIM DA ĆEMO ZA SLIJEDEĆI VIKEND SIGURNO IMATI OKUPLJANJE SVIH RASPOLOŽIVIH SNAGA VIKTORIJE,TERMIN ĆEMO ODREDITI NAKNADNO. 

Sportski pozdrav,trener Darko Štefanović (tel. 091 45-39-540 i 095/85-86-522)

viktorija-sb @ 13:27 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 7, 2013
CIJELA GODINA 2014 ODRŽAVATI ĆEMO RAZNE MANIFESTACIJE,SVEČANOSTI,REVIJALNE UTAKMICE,TURNIRE LEGENDI,SENIORKI I MLADEŽI.

STOGA MOLIMO DA SE JAVITE SVE BAŠ SVE ČLANICE ŽNK VIKTORIJE IZ SVIH GENERACIJA

DA MOŽEMO NAPRAVITI INICIJATIVNI ODBOR ZA PROSLAVU DVADESET GODINA  POSTOJANJA

ŽNK VIKTORIJA IZ SLAVONSKOG BRODA.        HVALA!      

                                                                                         

viktorija-sb @ 21:09 |Komentiraj | Komentari: 0
Brojač posjeta
55482
Arhiva
« » ruj 2016
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
Index.hr
Nema zapisa.